Tijdelijke kantoorruimte is soms nodig voor bedrijven die bijvoorbeeld aan het verhuizen zijn, verbouwen of gewoon extra ruimte nodig hebben voor een tijdelijk project. Een kantine unit huren kan dan een goede oplossing zijn.

Extra ruimte

Een kantine unit is een mobiele ruimte die kan worden ingezet als kantoorruimte of als kantine voor medewerkers. Het voordeel van het huren van een kantine unit bij Thuis aan Huis is dat deze snel geplaatst kan worden en weer verwijderd kan worden als de tijdelijke behoefte aan extra ruimte is opgelost. Ook is het mogelijk om de unit naar wens in te richten en te voorzien van de gewenste faciliteiten, zoals airconditioning, verwarming en internet.

Verhuurder of tussenpersoon

Een kantine unit huren kan op verschillende manieren. Het is mogelijk om direct bij een verhuurder een unit te huren, maar het is ook mogelijk om via een tussenpersoon te huren. Het voordeel van het huren via een tussenpersoon is dat deze vaak meerdere verhuurders kent en daardoor een groter aanbod heeft en mogelijk een scherpere prijs kan bieden.

Grootte en faciliteiten

Er zijn verschillende zaken waarop gelet moet worden bij het huren van een kantine unit. Allereerst is het belangrijk om te bepalen hoe groot de unit moet zijn en welke faciliteiten er nodig zijn. Daarnaast moet gekeken worden naar de locatie waar de unit geplaatst moet worden en of er eventueel vergunningen nodig zijn. Ook is het belangrijk om te letten op de huurvoorwaarden en de duur van de huurperiode.

Flexibiliteit en maatwerk

Het huren van een kantine unit kan een goede oplossing zijn voor bedrijven die tijdelijk extra ruimte nodig hebben. Het biedt flexibiliteit en maatwerk oplossingen voor de gewenste faciliteiten en inrichting. Let wel op de benodigde vergunningen en huurvoorwaarden bij het huren van een kantine unit.